Re: Ano, šéfe!
Napsal: 09 srp 2009 22:03
[quote="enougher"]Clovece videl jsem prodavat takovy kleste na zavitky.... v tech by to slo a nebo to pichni jehlou...
Ale davej pozor..... zprudka ze vsech stran a pak pomalu dopect... je dobre mit gril a na jedne strane mit hodne teplo a na druhe min...
Krkovicku bych na to nechaval protoze je moc mastna ono to uzeny potazmo parma tomu da stavu....
enougher: děkuju za dobré rady, ale ještě dovol pár dotazů. Mám k dispozici jak zahradní zděný gril na dřevo, tak také plynový (lávový). Na kterém z nich se do toho mám pustit?
Bude schopná se panenka na grilu udělat aniž by byla krvavá a nebyla vysušená? Navíc když ji stočím do rolády? .. díky
Ale davej pozor..... zprudka ze vsech stran a pak pomalu dopect... je dobre mit gril a na jedne strane mit hodne teplo a na druhe min...
Krkovicku bych na to nechaval protoze je moc mastna ono to uzeny potazmo parma tomu da stavu....
enougher: děkuju za dobré rady, ale ještě dovol pár dotazů. Mám k dispozici jak zahradní zděný gril na dřevo, tak také plynový (lávový). Na kterém z nich se do toho mám pustit?
Bude schopná se panenka na grilu udělat aniž by byla krvavá a nebyla vysušená? Navíc když ji stočím do rolády? .. díky