Home Pravidla fóra
Pravidla fóra
Napsal uživatel Ruda   
Úterý, 31 Březen 2009 14:38

Vážení návštěvníci, jménem všech webmasterů i redakatorů buďte vítáni na veřejném Fóru E500 !

Nenechte se zmást zdánlivě jednoznačným názvem "E500". Ano máme to auto rádi, ale není to zdaleka celý svět. Je tu spousta jiných krásných aut a spousta jiných, zajímavých příběhů, zdaleka ne jen o automobilech. Stojí za to, něco se o nich dozvědět. Uznáváme vkus a názor druhého a vážíme si každého zajímavého podnětu, který můžete vy, jako nový člen fóru přinést.
 
 
Aktivace účtu není nárokovatelná. Aktivace nového účtu se neprovádí automaticky, účet musí schválit (byť formálně) některý z administrátorů. Do systému registrace byl dále zaveden bezpečnostní prvek "CAPTCHA", znesnadňující registraci spambotů. V posledních měsících se registrace spambotů rozmohla takovým způsobem, že je téměř nemožné účinně rozeznat falešné registrace. Počínaje 4. květnem jsou veškeré automatické registrace ignorovány v případě, že zároveň s nimi nebude odeslán krátký e-mail s informací o vašem uživatelském jméně na e500(zavináč)email.cz.
* * *

V následujícím ujednání jsou formálně stanoveny Základní pravidla pro chování na fóru:
 
 
Požadavky ra E500:  
 
- Bez zbytečného časového odkladu založte po potvrzení registrace svého účtu na fóru topic a ostatním uživatelům fóra se představte.
- Rozhodnete-li se přispívat na Fórum E500 a stát se tak Registrovaným uživatelem, buďte seznámeni s tím, že každý Registrovaný uživatel má vůči Fóru E500 a ostatním Registrovaných uživatelům povinnost dodržovat zásady a normy slušného chování.
 

rum E500 si vyhrazuje právo:

- Posoudit nevhodné chování Registrovaného uživatele a učinit kroky vedoucí k nápravě dle svého uvážení.
- Zvážit další setrvání na Fóru E500 těch členů, jež nebudou po dobu 90-ti dnů na aktivní.
 
 
Fórum E500 striktně zakazuje:

- Uchylovat se na fóru k takovému vystupování, které může být chápáno jako rozpor se zásadami a normami slušného chování.
- Přispívat na fórum pohoršujícím, hanlivým, nevhodným, vulgárním, pornografickým nebo jiným materiálem či texty, odkazy nebo příspěvky obsahující warez.
- Přispívat materiálem, který by mohl porušovat platné zákony v České republice, zákony v zemi Vašeho trvalého bydliště, v zemi sídle Vašeho poskytovatele internetových služeb (ISP), nebo platné mezinárodní právo.
- Linkovat z externí URL adresy zdrojová data na hostingu e500.cz a to jakéhokoliv druhu.
 
 
Porušení zásad a norem slušného chování, stejně tak i uvedených zákazů:

Může vést vést k odstranění, upravení, přesunutí nebo uzamknutí jakéhokoliv tématu nebo příspěvku, nucené reaktivaci účtu, odebráním hodnosti, nebo okamžitému a trvalému vykázání z fóra a/nebo upozornění Vašeho ISP na Vaši činnost, pokud bude uznáno za nutné. IP adresy všech přispěvovatelů/příspěvků jsou ukládány pro případné uplatnění těchto opatření.  
 
 
Souhlasíte-li se Základními pravidly a zavazujete se, že je budete ctít a dodržovat, registrujte se prosím ZDE.

Licenční ujednání: Naše fóra beží na systému phpBB, což je řešení internetového fóra, které je vydané pod licencí „General Public License“ a které je možno stáhnout z http://www.phpbb.com. "phpBB" software pouze zprostředkovává internetové diskuze. Pro další informace o phpBB navštivte: http://www.phpbb.com/.
 

Valid XHTML and CSS.